Pappacafé

Pappacafé varje fredag. Välkommen till en mötesplats för barn och pappor med fika, lek, pyssel och samtal. Fredagar kl. 10-12 i Gredelbykyrkan. Ledare: Lotta och Rut Se terminsprogram och kontaktuppgifter på pappacafés sida.

Församlingens årsmöte

Alla medlemmar hälsas välkomna till årsmötet som börjar efter gudstjänsten. Handlingar har  skickats ut via e-post. Om du inte har mottagit dem, kontakta Gredelbykyrkan via: info@gredelbykyrkan.se Några exemplar finns också att få vid årsmötet.

Pappacafé

S:ta Birgittakyrkan

Ekumenisk hälsopromenad.

Vi möts 10.55 utanför S:ta Birgittakyrkan och går kl. 11 mot Gredelbykyrkan där vi samlas för ett samtal och lite vätskepaus. Vandring tillbaka för att ansluta till andakten i S:ta Birgittakyrkan kl. 12 och därefter sopplunch för den som önskar. Varmt välkomna!

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!