Pappacafé

Pappacafé varje fredag. Välkommen till en mötesplats för barn och pappor med fika, lek, pyssel och samtal. Fredagar kl. 10-12 i Gredelbykyrkan. Ledare: Lotta och Rut Se pappacafés sida.

Gredelbykyrkan

Mötesplats över kulturgränser. Obs ändrad dag!

Som en del i Gredelbykyrkans serie Möten över kulturgränser, uppmärksammar vi Världsdagen för kulturell mångfald, dialog och utveckling. I år infaller den internationella kulturdagen samma dag som Knivsta marknad, den 21 maj. När marknadsstånden packas ner kan du fortsätta fira kulturen med musik och intressanta möten utanför Gredelbykyrkan (inomhus vid...

Kvällsandakt

Kvällsandakt. Maria Schönning. Ute i skogsbacken om vädret tillåter.

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!