Pappacafé

Pappacafé varje fredag. Välkommen till en mötesplats för barn och pappor med fika, lek, pyssel och samtal. Fredagar kl. 10-12 i Gredelbykyrkan. Ledare: Lotta och Rut Se terminsprogram och kontaktuppgifter på pappacafés sida.

Pappacafé

S:ta Birgittakyrkan

Ekumenisk hälsopromenad.

Vi möts 10.55 utanför S:ta Birgittakyrkan och går kl. 11 mot Gredelbykyrkan där vi samlas för ett samtal och lite vätskepaus. Vandring tillbaka för att ansluta till andakten i S:ta Birgittakyrkan kl. 12 och därefter sopplunch för den som önskar. Varmt välkomna!

Vårkonsert med sånger av Taube

Vårkonserten presenterar en samling sånger av Evert Taube. Sångerna är influerade av hans resor till bland annat Sydamerika. Konsertgitarristen Analia Rego från Argentina och Lagga Spelmän spelar och ackompanjerar Gredelbykyrkans kör. Gratis inträde. Servering där behållningen går till Världens barn. Konserten arrangeras av Gredelbykyrkan med bidrag från studieförbundet Bilda och Knivsta kommun.

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!