Gredelbykyrkan

Pappacafé

Pappacafé varje fredag. Välkommen till en mötesplats för barn och pappor med fika, lek, pyssel och samtal. Fredagar kl. 10-12 i Gredelbykyrkan. Ledare: Lotta och Rut Se terminsprogram och kontaktuppgifter på pappacafés sida.

S:ta Birgittakyrkan

Ekumenisk hälsopromenad.

Vi möts 10.55 utanför S:ta Birgittakyrkan och går kl. 11 mot Gredelbykyrkan där vi samlas för ett samtal och lite vätskepaus. Vandring tillbaka för att ansluta till andakten i S:ta Birgittakyrkan kl. 12 och därefter sopplunch för den som önskar. Varmt välkomna!

Gredelbykyrkan

Konsert med ODE/Emilia Amper, Olle Linder och Dan Knagg

Konsert i konsertkarusellen med Emilia Amper, Olle Linder och Dan Knagg - ODE. Folk- och världsmusiktrio som inspireras av musik från Sverige, Latinamerika och mellanöstern. ODE spelar nyskrivna låtar och fängslande sånger i ett medryckande groove! Entré: 150 kr, säljs vid entrén. (Kontant eller Swish). För frågor om konserten: Monica Jonsson, 073...

Prenumerera på kalendern

Du kan prenumerera på kalendern i ditt kalenderprogram, exempelvis Google Kalender eller Outlook och få uppdateringar automatiskt.

När du blir tillfrågad måste du ange följande URL för att prenumerera på alla händelser:

Kopierad!