Studiecirkel om klimatet startar

Vi kommer att träffas vid fem tillfällen.
  1. Onsdagen den 24 mars.
  2. Onsdagen den 7 april
  3. Onsdagen den 21 april
  4. Onsdagen den 19 maj
  5. Onsdagen den 2 juni
Vi träffas digitalt mellan kl 19.00 och ca 20.30. Länk skickas ut inför varje tillfälle.

Jag kommer att referera en del från boken "Därför sörjer jorden" av Peter Halldorf, men tillsammans kommer vi läsa boken "Bråttom men inte kört" av Stefan Edman  Boken, som gavs ut 2020, ger en uppdatering om läget och utmaningarna. Den fokuserar på de positiva trender och lösningar som nu växer fram i världen. Det är en lättläst bok som tar upp allt från klimatpolitik, teknik och ekonomi till transporter, energi, konsumtion och den viktiga roll jordbruk och skogarna har.

Välkomna till en intressant och högaktuell studiecirkel där vi tillsammans diskuterar, utbyter erfarenhet och lär oss mer om klimatet och vårt ansvar som människor på den här planeten.

Ni som är intresserade och ännu inte anmält er skickar ett mail till Bengt Jonsson, senast söndagen den 21 februari.

Mailadress: bengt.jon@gmail.com

Bengt Jonsson